Website ini dibawakan oleh id: 628564

Simkad unik dengan kelebihan yg unik.

Simkad Tone Excel dan kelebihannya.

Tone Excel Simkad ToneExcel, ada beberapa kelebihan yang unik, yang jarang didapati dari simkad2 biasa yang lain.

Dengan simkad ini anda boleh buat duit dan menjana pendapatan sampingan yang lumayan setiap bulan, kerana ia boleh dijadikan satu bisnes sampingan. Disamping itu, pengguna simkad ini juga diberikan satu perlindungan insuran kemalangan yang tinggi, yang tidak terdapat pada mana-mana pengguna simkad ditalian yang lain.

1. Maklumat mengenai Simkad ToneExcel.

 • Ia simkad Pre-Paid
 • Ia menggunakan Topup-Tune Talk.
 • Topup tune talk boleh dibeli dimana2 kedai menjual topup seluruh Malaysia dan juga melalui online banking dengan berbagai nilai topup seperti RM5, RM10, RM30, RM50 dan RM100
 • Penerimaan (Line) menggunakan Celcom. Dimana ada line celcom, disitu ada line Tone Excel.
 • Harganya RM98.60 (didalamnya sudah ada kredit RM30 dan data 1G).
 • Anda akan diberikan nombor baru.


2. Anda boleh buat duit dengan simkad ini.

Bila anda menjadi pengguna simkad Tone Excel, secara automatik anda telah pun menjadi agen simkad Tone Excel. Maknanya, jika anda mempromosikan simkad ini kepada orang lain, mereka akan menjadi pelanggan anda. Setiap kali pelanggan anda topup, mereka boleh topup dimana sekali pun, anda dirumah akan mendapat komisyen sebanyak 6% daripada jumlah topup mereka. Ini namanya duduk diam2 dapat duit.

Pelanggan anda tersebut, bukannya topup sekali, mereka akan topup berkali-kali. Setiap kali mereka topup, anda dirumah akan dapat komisyen. Komisyen adalah duit. Duit tersebut akan dimasukkan terus kedalam bank anda. Maka jual sekali (maknanya dapat seorang pelanggan), untung berkali-kali.

Malah tone excel membayar komisyen sehingga 3 level pelanggan anda. Anda berpeluang menjana pasif income disini.

Jadi diperingkat awal, anda perlu dapatkan pelanggan seramai mungkin yang mendaftar dibawah anda. Ramai pelanggan, besarlah komisyen anda. Tiada pelanggan, tiadalah komisyen anda.

Kesimpulannya:
 • Ini merupakan satu bisnes yang modalnya hanyalah lebih kurang RM100 sahaja untuk memulakannya.
 • Ini merupakan bisnes jangka panjang, sebab industri telekomunikasi merupakan bisnes yang menguntungkan.
 • Propek amat luas, boleh dikatakan semua orang pakai handphone.
 • Anda berpeluang menjana pendapatan yang amat besar, bergantung kepada usaha anda mendapatkan pelanggan seramai mungkin, tiada limit.
 • Disebabkan komisyen sehingga level-3, anda berpeluang menjana pasif income yang tinggi.

Untuk lebih faham, luangkan masa untuk lihat video ini terlebih dahulu:3. Pendapatan anda boleh diwariskan.

Jika anda berusaha didalam bisnes Tone Excel ini, cari pelanggan seramai mungkin, setiap bulan anda akan mendapat komisyen, komisyen2 anda ini boleh diwariskan setelah ketiadaan anda nanti. Anda boleh wariskan pendapatan bulanan anda tersebut kepada ibubapa atau isteri atau anak2.

Mana nak dapat bisnes seperti ini. Anda bekerja dapat gaji tinggi sekali pun, gaji anda itu tidak boleh diwariskan kepada anak2. Tetapi didalam toneexcel, komisyen anda tidak akan dikurangkan walau satu sen pun apabila ia diwariskan. Dan pewaris anda akan tetap dapat komisyen tersebut setiap bulan. Selagi ada pelanggan anda topup handphone mereka, selagi itu pewaris anda akan dapat komisyen.

4. Anda tidak akan keseorang menjalankan bisnes ini.

Jika anda menjalankan bisnes ini, sama seperti kami yang menjalankan bisnes ini juga. Kami akan saling bantu membantu bersama anda. Contohnya kami ada buat web promosi untuk dipromosikan didalam facebook sebagai alat kemudahan kami sendiri untuk mendapatkan pelanggan berterusan. Jika anda juga nak buat bisnes ini, kami boleh kongsikan web promosi tersebut untuk anda juga menggunakan supaya anda juga boleh dapat pelanggan seterusnya.

Jangan susah, web promosi tersebut walau pun hanya untuk kegunaan kami menaja pelanggan baru, kami berbesar hati untuk berikan secara percuma kepada anda. Ia hanya sebagai alat sahaja, anda guna, anda dapat, anda tak guna, anda tak dapat, itu sahaja.

Kami juga buat satu group dalam facebook dan telegram untuk kita bersama-sama bertanya dan bertukar2 fikiran untuk lebih maju didalam bisnes toneexcel ini, dan anda juga boleh sertai secara percuma.

Kami juga ada membuat satu website Panduan Lengkap Menjalankan Bisnes ToneExcel yang akan anda jadikan rujukan dan panduan dari semasa kesemasa. Website ini lengkap dengan penerangan mengenai Tone Excel dan juga perkongsian teknik2 promosi yang kami gunakan. Website ini juga kami berikan kepada anda secara percuma.

5. Insuran Kemalangan Takaful Percuma RM50,000.

Salah satu kelebihan sampingan yang kami anggap unik, toneexcel memberikan perlindungan insuran kemalangan PERCUMA kepada ahlinya sebanyak RM50,000. Mana yang tak uniknya, anda pakai talian telefon yang selain dari toneexcel, ada dapat insuran percuma?

Jadi kami anggap sangat berbaloi2 menggunakan simkad toneexcel ini. Cuba anda lihat video ini, salah seorang dari pengguna simkad toneexcel yang baru menerima insuran RM50,000 ini.

Kisah salah seorang yang pernah mendapat RM50,000.6. Mulakan hari ini juga.

Jika anda sudah tidak sabar untuk menyertai bisnes toneexcel ini, anda boleh mulakan hari ini juga.
Anda boleh buat pembelian simkad toneexcel ini pada harga RM100 (sudah termasuk dengan kos penghantaran). KLIK DISINI UTK PEMBELIAN SIMKAD

7. Ingin mengetahui dengan lebih lanjut.

Jika anda masih belum mahu lagi, tetapi mahu mengetahui dengan lebih lanjut mengenai bisnes ToneExcel ini:

Isikan nama dan email anda di Borang Follow-Up ini.


Website ini dibawakan oleh id: 628564 Bisnes Online yang selamat untuk dijalankan. Pesanan dari WowHebat